Как да имаме красив, светещ таван? Какво трябва да знаете за опънатите тавани? Най-често задаваните въпроси за цени, монтаж и поддръжка на опънати тавани. 

 Избор на таван

Най-важното, което трябва да знаете за избор на опънат таван. Избор между текстилни или PVC опънати тавани. 

С какво текстилните опънати тавани CLIPSO се отличават от ПВЦ опънатите тавани?

Опънати тавани CLIPSO превъзхождат опънати тавани от ПВЦ-фолио по здравина в 15-20 пъти. Те са по удобни при монтирането, не изискват «загряване» на помещението със специален газов калорифер, които може да увреди мебелите, пода и друго в помещението. След това опънати тавани CLIPSO нямат шевове и т.н.. В сравнение с опънати тавани от ПВЦ-фолио, опънати тавани CLIPSO — това е нова крачка в строителство и ремонт.

 

Какво е главното предимство на опънатия таван CLIPSO?

Главното предимство на CLIPSO — това е, че конструкцията на опънатия таван е лесна за монтиране, надежна, практична и многофункционална при нататъшно използване. Освен това платното е напълно безопастно и екологично.

Кога е най добре да се монтират таваните по времето на ремонта? Отговор: Опънати тавани CLIPSO са напълно универсални, може да се монтират по времето на ремонт в помещението, а също така и след него. Единствено условие е, стените, по време на монтирането на опънатия таван, трябва да са ремонтирани и боядисани .

Монтаж на таван

Въпроси при монтаж на опънат таван. Какво трябва да знаете за монтаж на опънати тавани.

Почистване

Какво трябва да знаем за почистването на опънатия таван?

Опънатите тавани Clipso не изискват специални грижи. При необходимост от почистване на тавана може да бъде избърсан с влажена кърпа, с обикновено миещо средство с неутрално PH.

Най-добрия вариант за почистване на опънатия таван е да се използва специалния препарат произведен от CLIPSO.

Сигурност

Ако покривът протече или съседите над Вас Ви наводнят опънатият таван е Вашата защита от наводнение?

Какво ще стане с опънатите тавани, ако бъдат заляти от комшиите от горния етаж?

Общо взето нищо. Опънатите тавани CLIPSO са напълно устойчиви към влагата. Заедно с това ще може да задържат водата, за да не пострада мебел, стени и пода във вашето помещение.

Опънатите тавани CLIPSO може да издържат напън до 100 литра вода на всеки квадратен метър.

Така Вашият опънат таван CLIPSO представлява допълнителна застраховка срещу наводнение от съседите над вас!

Ако в случай на силно протичане останат петна, опънатия таван може да се боядиса. Единствено е нужно да се обърнете към специалисти, които да изсушът таванската тъкан.

 

 

Последни обекти

Защо Clipso?

Защо Clipso?

Когато избирате  CLIPSO  Ви се гарантира безупречно качество на обслужването.Професионализъм, ноу-хау и внимание, които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти.Но избирайки  CLIPSO, също така...

Прочети още

Гарантирано качество