FAQ Опънат таван у дома, най-често задаваните въпроси за опънати тавани

Как да имаме красив, светещ таван? Най-често задаваните въпроси за цени, монтаж и поддръжка на опънати тавани. 

 Монтаж на таван

Въпроси при монтаж на опънат таван. Какво трябва да знаете за монтаж на опънати тавани.

Избор на таван

Най-важното, което трябва да знаете за избор на опънат таван. Избор между текстилни или PVC опънати тавани. 

С какво текстилните опънати тавани CLIPSO се отличават от ПВЦ опънатите тавани?

Опънати тавани CLIPSO превъзхождат опънати тавани от ПВЦ-фолио по здравина в 15-20 пъти. Те са по удобни при монтирането, не изискват «загряване» на помещението със специален газов калорифер, които може да увреди мебелите, пода и друго в помещението. След това опънати тавани CLIPSO нямат шевове и т.н.. В сравнение с опънати тавани от ПВЦ-фолио, опънати тавани CLIPSO — това е нова крачка в строителство и ремонт.

 

Какво е главното предимство на опънатия таван CLIPSO?

Главното предимство на CLIPSO — това е, че конструкцията на опънатия таван е лесна за монтиране, надежна, практична и многофункционална при нататъшно използване. Освен това платното е напълно безопастно и екологично.

Кога е най добре да се монтират таваните по времето на ремонта? Отговор: Опънати тавани CLIPSO са напълно универсални, може да се монтират по времето на ремонт в помещението, а също така и след него. Единствено условие е, стените, по време на монтирането на опънатия таван, трябва да са ремонтирани и боядисани .

Почистване

Какво трябва да знаем за почистването на опънатия таван?

Опънатите тавани Clipso не изискват специални грижи. При необходимост от почистване на тавана може да бъде избърсан с влажена кърпа, с обикновено миещо средство с неутрално PH.

Най-добрия вариант за почистване на опънатия таван е да се използва специалния препарат произведен от CLIPSO.

Последни обекти

Защо Clipso?

Защо Clipso?

Когато избирате  CLIPSO  Ви се гарантира безупречно качество на обслужването.Професионализъм, ноу-хау и внимание, които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти.Но избирайки  CLIPSO, също така...

Прочети още

Гарантирано качество