Петте най-важни предимства на френски опънатите тавани Clipso пред всички останали алтернативи! Пълна сравнителна таблица на различните видове опънати тавани

Таванните системи Clipso позволяват бързо и чисто да се монтира, без да е необходимо да се нагрява помещението както е при опънати тавани Barrisol. Не е необходима предварителна подготовка на повърхността. Опънатите тавани Clipso скриват всички дефекти и строителни несъвършенства и внасят модерен дух в интериора. Лесно и бързо може да се създадат разнообразни форми, като Clipso дава възможност:

  • да се премине от една повърхност в друга
  • да се създаде повърхност на няколко нива
  • да се правят овални, куполовидни форми

Опънатите повърхности Clipso дават възможност да се монтират осветителни тела с всякаква мощност и размер, системи за сигнализация и охрана различни видове вентилации и абсолютно всичко, което може да поискате да бъде монтирано на Вашия таван.

Предимства - 1
Предимства - 2

Практичност на тавани Clipso

Опънати тавани Clipso представляват сами по себе си високотехнологичен продукт- тъкан от полиестерни влакна с полиеританово покритие – с ширина до 5 м., която позволява без снадки да се покрие практически всяко едно помещение.Скриват тръби, електропроводи, пукнатини, строителни несъвършенства и др. Особено актуална е употребата на Clipso сред новото строителство, където темповете на строеж са бързи и не винаги съобразени със сроковете за слягане. Там често се появяват пукнатини. Опънатите тавани и стенни покрития на Clipso ще ви избавят от тях бързо и завинаги.

Монтирането на опънати тавани Clipso подобрява качеството на обитаване с възможност за допълнителен монтаж зад платното на топло и звукоизолация. Clipso e антистатичен, той не образува конденз и в случай на нужда се почиства лесно.

 

Безопасност

Опънатите тавани и стенни покрития имат международен сертификат на пожарна безопасност М1 (т.е. не поддържат горенето) и Българските сертификати за пожарна безопасност и санитаро-хигиенни изисквания позволяват монтирането на Clipso в детски и медицински учреждения.


Здравината на Clipso

Опънатите повърхности Clipso издържат физически натоварвания и удари с тъп предмет. Опънатите тавани Clipso са 10 пъти по здрави от ПВЦ покрития монтирани с помощта на горещ въздух.


Идея за оригинален интериорен дизайн

Възможността за печат върху опънатите тавани и стени Clipso дава възможност за неограничен визуален ефект. Модерния стил и необятните възможности за декорация създават неограничен извор на идеи за тавани и модерен интериорен дизайн.


Перспективност на опънатите тавани Clipso 

Системата за опънати тавани Clipso има огромна перспектива в строителството и реновирането на сгради. В днешни времена се търсят олекотени материали с ниски цени. Системата Clipso е много подходяща за потребителите, защото съотношението качество-цена е оптимално. Постоянната складова наличност улеснява своевременното изпълнение на поръчки, благодарение на ниското му тегло транспортните разходи са много ниски. Постоянното усъвършенстване и оптимизация на технологията на производство на материалът му позволява широко приложение.  Последни обекти

Защо Clipso?

Защо Clipso?

Когато избирате  CLIPSO  Ви се гарантира безупречно качество на обслужването.Професионализъм, ноу-хау и внимание, които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти.Но избирайки  CLIPSO, също така...

Прочети още

Гарантирано качество