Високото качество на опънати тавани Clipso e допълнително подсигурено от Сертификатите за качество, издадени във връзка  с производството, безопасността, екологичността и други основни характеристики на опънатите тавани.Юниор Дизайн ООД

Юниор Дизайн ООД - оторизиран и сертифициран дистрибутор на Clipso

Юниор Дизайн ООД е регистриран дистрибутор на опънати тавани и др. продукти на Clipso, с удостоверен и контролиран от гледна точка на качество монтаж на системите в домашен, бизнес и публичен сектор

ИЗТЕГЛИ PDF

ISO 9001

ISO 9001

През 2010 година, благодарение на своята работа по повишаване на качеството на производството и предоставените услуги, производственият отдел на компанията CLIPSO е сертифициран съгласно ISO 9001. Тази система за оценяване на качеството обхваща областите на разработването, производството и продажбата на иновационни текстилни покрития за тавани и стени на помещението.
 

ИЗТЕГЛИ PDF

Маркировка А+

Маркировка А+

CLIPSO се явява една от първи компании-производители на технически покрития , която получава най високия бал A+ (основни вещества и общ обед на емисиите) — най добрата категория от всички възможни! Тази маркировка (информираща за нивото на отделени летящи органически съединения при платната CLIPSO) се явява задължителна за строителни и декоративни материали от 1 януари 2012 година.
 

ИЗТЕГЛИ PDF

Норми ЕС

Норми ЕС

Маркировка EC e задължителна от 1 откомври 2007 година за тавани на обществени и жилищни сгради. Продукти CLIPSO са сертифицирани по CE (норми на европейски Сертификат за Безопастност),което означава възможността да се реализират на европейски пазар в съответствие с всички изисквания на регулиращи органи и възможноста на реализиране на территорията на Франция и Европейско економическо сообщество.
 

ИЗТЕГЛИ PDF

Стандарт Oeko-Tex 100

Стандарт Oeko-Tex 100

Стандарт Oeko-Tex 100 се явява най важната маркировка за текстилни платна в света, предполагащ контрол на платното за наличие на нежелание вещества. Платна CLIPSO с данна маркировка гарантират вашето благополучие, като са свободни от канцерогенни и летящи органически съединения.
SANITIZED

SANITIZED

За това, да ви се обезпечи максимално душевно спокойствие и комфорт, компанията CLIPSO се присъедини към организацията SANITIZED, световния лидер в защитата на текстилни изделия. Обработката на покритието 705 AB съгласно изискванията на SANITIZED обезпечава противомикробна защита и дългогодишна защита против гниене, образоване на петна и мухъл.
 

ИЗТЕГЛИ PDF

OMI

OMI

Този сертификат се дава след успешно минаване на изпитания за пожароустойчивост, а също така изпитания за задимяване и токсичност. Сертификацията OMI (международна морска организация) се отнася само за товарни кораби (също риболовни), обаче не е задължителна за любителско плуване в море.
 

ИЗТЕГЛИ PDF

GREENGUARD Gold

Greenguard Gold

Greenguard Gold е международен сертификат за продукти и материали за вътрешна употреба. Той гарантира, че опънатите тавани на най-високите изисквания за липса на замърсители (летливи органични съединения - ЛОС) във въздуха в затворени помещения и следователно за напълно безвредни и за най-чувсвтителните хора (деца, болни хора и др.).

 

Последни обекти

Защо Clipso?

Защо Clipso?

Когато избирате  CLIPSO  Ви се гарантира безупречно качество на обслужването.Професионализъм, ноу-хау и внимание, които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти.Но избирайки  CLIPSO, също така...

Прочети още

Гарантирано качество