CLIPSO е водещият производител на акустични тавани, заменящи познатите акустични панели за таван и акустични панели за стена. Clipso Акустик е специална тъкан с микроперфорации (250000 за м2) и притежава свойства на звукопоглъщаща мембрана.

Акустичните тавани Clipso акустик имат същата ширина и външен вид както и Clipso Стандарт. Притежава висок коефицент на звукопоглъщане със специални свойства. Clipso лесно се превръща в звукопоглъщаща акустична система за таван или стена в съчетание с различни звукопоглъщащи материали, като специално разработената звукопоглъщаща вата Clipso или друга минерална или изолационна вата.

Акустичните тавани CLIPSO се препоръчват като звукопоглъщаща облицовка на таванът и стените в помещения в които трябва да се обезпечи ефективно поглъщането на звука на средни и високи честоти.

Акустичните тавани CLIPSO представляват съвременната алтернатива на познатите

  • акустични пана
  • акустични панели за таван
  • акустични панели за стена
  • акустични тапети

CLIPSO ACOUSTIC се прилага за подобрение на акустичната среда, когато дизайнът на помещението трябва да бъде с равен и гладък таван– кинотеатри, музикални студиа, клубове, ресторанти, дискотеки и др.

snimka akustic

 Последни обекти

Защо Clipso?

Защо Clipso?

Когато избирате  CLIPSO  Ви се гарантира безупречно качество на обслужването.Професионализъм, ноу-хау и внимание, които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти.Но избирайки  CLIPSO, също така...

Прочети още

РЕШЕНИЯ ОТ CLIPSO®

SO Acoustic
SO Light
SO Aero
SO Deco
SO Clean
SO Color

Гарантирано качество